Лайма Вайкуле – відома латвійська співачка, яка раніше була частим гостей на російських концертах.

З початком повномасштабного вторгнення вона активно підтримує Україну та не має жодних виправдань цієї кровопролитної війни. Артистка не має сумніву, що рано чи пізно війна повернеться на територію росії адже це може працювати в обидві сторони. Про це вона розповіла в інтерв'ю "24 каналу".

Лайма Вайкуле на інтерв'ю. Фото: скрін відео

Також вона висміяла причини, по яким, буцімто нападники почали війну і сказала, що цьому немає жодного виправдання. Стільки грошей витрачається, щоб вбивати невинних людей, замість того, щоб ці гроші звернути в правильне русло. Артистка думає, що нічого хорошого на росіян не чекає і шукати ніяких виправдань не варто.

Та в інтерв’ю Лайма Вайкуле сказала, що вважає Зеленського найпопулярнішою людиною світу. Вона була з ним знайома і до президентства, і вважає що він приємна людина.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Та зараз він став сильним і просто вразив, вона захоплюється ним як лідером народу. Вона мріє, щоб путін відкрито визнав свої помилки і закінчив війну, але також розуміє що це неможливо. Росіяни теж мають боятися, що війна прийде і на їх територію. Адже, коли йде бійка, то синці отримують дві сторони.

Вона додала, що справжнім гідним президентом росії міг би бути Галкін.

Вайкуле, Пугачова і Галкін, фото: Instagram

Це людина, яка змогла б вибачитися перед українським народом та постаратися виправити помилки. Співачка вважає, що це гідна кандидатура, адже Галкін був проти війни на самому початку і не змінив своєї думки і до тепер.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Приберіть її": зрадниці Лорак не раді вже навіть й на росії

Раніше на порталі Знай повідомлялося, зірка рестлінгу Халк Хоган відмовився від алкоголю і "миттєво" схуд на 18 кг: "Мені набридло"

Також наш портал інформував, "На ґрунті грошей, хоче гуляти": відьма по картах Таро дізналася, коли Дорофєєва покине Кацуріна