Відомий український артист, соліст гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів про страшну подію у житті, яка кардинально змінила його погляди на звичні речі та стала важливим життєвим уроком.

Валерій Харчишин, фото: Instagram

Своїими емоціями після пережитого артист поділився в інтерв'ю для нового YouTube-проєкту від ТСН.ua "Наодинці".

Харчишин потрапив у аварію 25 вересня 2007 року. Вона стала справжнім життєвим уроком для артиста та сильно змінила його.

Валерій Харчишин. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Артист зізнався що у його житті був період, коли він не цінував близьких, постійно копався у собі та все ускладнював. Йому постійно здавалося, що у його житті замало приємних речей та потрібно щось радикально змінювати.

"Я дуже довго страждав від якихось людських речей, типу кохання, розлучення, були думки що це за життя, що за люди мене оточують, хто я. Певне знеціння було себе. Період нерозуміння що робити з "Другою Рікою", – зізнається Харчишин.

Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео

В цей момент артист потрапляє у страшну ДТП та отримує велику кількість травм. Однак Харчишин не скаржиться на свою долю, а вважає що життя дало йому урок, щоб він все переосмислив.

"В цей самий момент, коли я подумав, що це за життя, нафіга воно потрібне, прийшов той урок. Я не цінував народження сина. В мене з'явився другий син, я мав би бути щасливий від того що все добре. "Друга Ріка" стартує, заробляє якісь гроші. Я чомусь жалівся сам собі. І тут всесвіт, вища сила надсилає в такий момент урок. На тобі, хочеш зрозуміти як воно буває гірше? Хочеш зрозуміти, що таке життя, яку воно має вагу? На дивись. І я такий прокидаюсь. Хто я. Де я. Що я. Втрата пам'яті, подвійний перелом склепіння черепа і втрата нюху. Я не відчував запахів, смаків дуже довго. Протягом року здається", – додає він.

Нагадаємо, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, що орки знищили будинок, який він будував все життя: "Частина життя"

Як повідомляв "Знай.uа", Валерій Харчишин із "Друга Ріка" емоційно звернувся до "братських" народів: "Гудбай немита Росія"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібров співати по всіх країнах гімн"