Netflix продовжив свій популярний японський науково-фантастичний трилер "Аліса в Пограниччі" (Alice in Borderland) на третій сезон.

Шанувальники серіалу помітили в середу ввечері, що Netflix тихо додав тизер до третього сезону, що викликало в мережі чутки про офіційну роботу над новими епізодами цього серіалу.

"Аліса в Пограниччі", скріншот: Youtube

На конференції APOS розважальної та медіа-індустрії на Балі, Індонезія, віце-президент контенту Netflix в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні Мінюн Кім офіційно оголосила про продовження.

Після прем'єри другого сезону в грудні 2022 року "Аліса в Пограниччі" стала найпопулярнішим проектом Netflix у Японії, враховуючи навіть аніме. Серіал потрапив у топ-10 більш ніж у 90 країнах, посівши 1 місце у 17 із них, набравши 200 мільйонів годин переглядів по всьому світу.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

У третьому сезоні Кенто Ямадзакі та Тао Цучия повернуться до ролей Аріса та Усагі, і Netflix каже, що шанувальники можуть очікувати побачити еволюцію їхніх персонажів у вічно небезпечному світі Приграниччя. Режисер Сінсуке Сато залишиться на місці.

"Аліса в Пограниччі", скріншот: Youtube

Заснований на однойменній манзі Харо Асо, серіал розповідає про Аріса, який потрапляє до паралельного всесвіту, де він повинен грати і вигравати в ігри, щоб залишатися в живих. Ігри поділяються на чотири категорії, представлені мастями гральних карт.

Нагадаємо, "Ілюзія безпеки" від Netflix: Джулія Робертс та Ітан Хоук покажуть, як пережити апокаліпсис

Як повідомляв "Знай.ua", Майкл Скотт повернеться зі своїми жартиками? Легендарний "Офіс" хочуть перезапустити

Знай.ua писав, лялька-робот з "Ігри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезону популярного серіалу