Ірма Вітовська – відома українська актриса театру та кіно, зірка телесеріалу "Леся+Рома" та багатьох інших проектів.

Жінка розкритикувала всіх тих популярних особистостей нашої країни, які продовжують працювати в РФ, замовчуючи злочини окупантів у ході цієї повномасштабної війни. Це стосується і Регін Тодоренко, і Ані Лорак, і Таїсія Повалій. Таких людей сотні та тисячі.

Ірма Вітовська, фото: пресслужба Нового каналу

"Люди, які обрали жити з ворогом - це "люди-кульбаби". Люди, які не відчувають коріння з власною територією - де полетіли, там сіли і виросли", - заявляє вона.

За її словами, це стосується не лише тих, хто тепер заробляє на росіянах. Такі люди виїхали і перебувають у будь-якому з куточків нашої планети. І вони продовжують мовчати, ніяк не намагаються допомогти своїй країні та українським військовослужбовцям — можливо, йдеться про Влада Яму, Олександра Еллерта тощо. А ті, хто все ж таки опинився в РФ, свою країну не поважають.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Хтось більше здружився з дияволом, хто менше, але вони всі здружилися з ним", - зізналася Вітовська.

Зрадники, за її словами, не зможуть повернутися до інформаційного простору. Чого тільки вартий досвід Світлани Лободи. Вона, як би не намагалася підтримувати українців та своє рідне місто Бучу, продовжує отримувати негативні коментарі від імені громадян, які не готові пробачити їй роботу з РФ усі ці роки.

Ірма Вітовська, фото: Instagram

"Це квиток в один бік. Якщо немає почуття провини, то і не буде покаяння. Вони думають, що нібито вони не воюють, не стріляють, не підтримують війну, але й не можуть нічого сказати проти. Це слабкість духу - коли вбивають матір на очах, вони мовчать", - додала актриса.

Нагадаємо, Ірма Вітовська з "Леся+Рома" зізналася, що її життя скоротилося: "Я говорю відкрито"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірма Вітовська з "Леся+Рома" попередила всіх українців, ридатимемо багато: "Ми дізнаємося про злочини"

Знай.ua писав, окупанти розстріляли Кобзар Шевченко в Попасній, Ірма Вітовська зберегла доказ: "Портрет проткнули багнетом"