Відома співачка Даша Астаф'єва, яка активно займається волонтерством під час війни, поділилася жахливою новиною. Через недбалість лікарів з життя пішов її улюбленець на прізвисько Чічіко.

Про це артистка розповіла у Instagram. Із заплаканим обличчям та моторошним зізнанням вона вийшла на зв'язок із шанувальниками. За словами Астаф'євої, Чічіко помер через недбалість та жорстокість фахівців, яким вона довіряла і навіть рекомендувала друзям.

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Астаф'єва поки що не готова поділитися подробицями, але обіцяє, що доведе провину ветеринарної клініки.

"Сьогодні нашого Чічу вбили у ветклініці. Поки що я не можу про це говорити. Але згодом я це доведу і хочу розповісти всім. Люди які це зробили - нелюди. Я багатьом їх радила. Бо самі обстежувалися в них. Але сталася жахлива ситуація халатного й жорстокого ставлення до члена нашої родини. Якщо ви с пацієнтами цього закладу, терміново припиніть користуватись їхніми послугами. Це вбивці. Вся команда", - розповіла вона.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Також знаменитість наголосила, що Чічіко був для неї членом сім'ї, невинною дитиною. Проте лікарям, за словами співачки, було начхати на чужого малюка.

"Я дякую всім за ваші слова. Звичайно, ніхто не може допомогти. Я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що треба дуже ретельно підбирати спеціаліста, який лікує вашого собаку. Не треба довіряти людям, друзям. Я в жахливому стані, нічого не можу робити", - зізналася заплакана Астаф'єва.

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Нагадаємо, "Зараз почне мене бити": Даша Астаф'єва розповіла про погрози, що сипалися на неї на початку війни

Раніше ми писали, що Даша Астаф'єва розповіла, чому відкрито засуджує деяких артистів: "Я не хочу, щоб вони розчарувалися..."

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Даша Квіткова стала учасницею ДТП: "У секунду у бік мого Lexus, в'їхало дві машини - Mustang і Tesla"