Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов, який нещодавно був героєм декількох гучних скандалів продовжує собі "копати могилу". Його помітили на судовому засіданні бізнесмена Ігоря Коломойського.

Про це повідомляє Новини.LIVE.

Нагадаємо, що нещодавно ведучий потрапив у декілька гучних скандалів.

Юрій Горбунов, фото: Instagram

У розпал війни Горбунов вирішив знімати комедійні сіткоми за рахунок державного бюджету. Юрій збирався продюсувати серіал "СМТ Інгулець" за 33 мільйони гривень.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Після суспільного розголосу ведучий відмовився від зйомок.

Юрий Горбунов, фото: Знай.ua

Також з'ясувалося, що телеведучий на початку повномасштабного вторгнення виїжджав закордон. Хоча у одному з ефірів "1+1" він гучно заявляв про те, що ніколи б не зміг покинути Україну, як танцюрист Влад Яма.

Однак, навіть після цих історій українців здивувало те, що телеведучий прийшов навіть не просто підтримати олігарха, якого звинувачують у шахрастві, а й взяти його на поруки разом з іншими відомими телеведучими "1+1".

Горбунов готовий взяти на поруки Коломойського. Фото "Новини.LIVE"

Багато наших громадян вважають, що Коломойськиий просто "підкупив" Горбунова. Про це вони написали коментарях до останнього посту телеведучого в Інстаграмі.

"Війна війною а ж*пу прогірти треба, так Юрій? Сподіваюсь що там хоч сума від Коломойського достатня щоб жити далі із клеймом підстилки олігарха"; "І не соромно вам нешановний? Як там брати на поруки головного злодія країни? Але для вас грошенята не пахнуть"; "Було неочікуваним те, що ви ангел-захисник коломойського" - пишуть користувачі мережі.

Горбунов готовий взяти на поруки Коломойського. Фото Instagram

Горбунов готовий взяти на поруки Коломойського. Фото Instagram

Горбунов готовий взяти на поруки Коломойського. Фото Instagram

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Я повернувся б раніше": Юрій Горбунов розповів, що думає про виїзд Потапа

Раніше портал Знай інформував, дитинство в інтернаті та смерть брата: як Ані Лорак спекулювала на тяжкій долі і чому стала "аполітичною"

Також, наш портал повідомляв, "Фемінізм – це смішно": Антін Мухарський назвав чоловіків вУкраїні безправними