Анна Неплях - "Міс Всесвіт 2021" від України, модель, за життям якої стежать понад 260 тисяч людей у ​​соціальній мережі Instagram.

Зараз у Stories вона вирішила відверто розповісти про свої серйозні залежності. "Заливала сливу як не в собі" - зізнається дівчина. Довгий час Анна страждала через алкоголізм. Крім того, у неї була ще одна "слабкість".

Анна Неплях, фото: Знай.ua

2020 року в неї почалися проблеми з алкогольними напоями. Позбутися їх їй вдалося лише влітку 2023 року. Вона навчилася відчувати щастя без келиха в руці. Тупер їй не потрібен алкоголь.

"І зараз чітко бачу по дівчатах, які бухають. Тут скільки не стеж за собою, але набрякле обличчя, що натомилося, все скаже за вас. І не важливо, ви при цьому важите 49 кг або 99", - заявляє Ганна Неплях.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories

Після цього Ганна розповіла, що в неї, крім алкоголю, було ще кілька слабкостей — але не таких катастрофічних для здоров'я — солодощів та кави.

До 2020 року вона за день могла їсти лише цукерки, морозиво, шоколад. Коли вона усвідомила, що це вже "фанатизм", різко обірвала зв'язки зі смакотами.

Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories

Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишня Макса Михайлюка "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях показала, як треба потіти напівголою: "Вже у підвалі"

Як повідомляв "Знай.uа", "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях згадала, як на неї "наяривали" в купе: "Тієї ночі я не могла заснути"

Знай.ua писав, зірка шоу "Холостяк" Ганна Неплях показала, як її "добиваються" Порошенко та Єгор Крід: "Не відповідає мені"