Артистка "Жіночого кварталу" та "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару любить дарувати своїм шанувальникам цікаві фото та відео в соцмережі Інстаграм.

Ірина Сопонару має велику армію шанувальників, на її оновлення Instagram підписано понад 387 тисяч людей.

Сопонару з нареченим, фото Instagram

Якось у блозі дівчина розмістила чорно-біле фото з дівчиною, яку назвала сестрою у коментарі до фото. Як виявилося, сестричку звуть Наталя. Дівчата позують і тримають у руках букети гарних квітів.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Красуня позувала з сестрою на тлі Букінгемського палацу, на дівчаток окуляри від сонця. При чому, якщо Ірина любить маленькі круглі окуляри, то сестричка навпаки має довгасті прямокутні. Красуні посміхаються в камеру та радіють, адже перебувають на площі перед одним із найвідоміших палаців у Великій Британії.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

У коментарях шанувальники здивувалися красі сестрички та похвалили обох дівчат.

"Дві сестрички як лисички. Одна світла, друга темна", "Красуні", "Класні сістерс", "Дві красуні чарівні наші українські дівчата слава Ісусу Христу", - написали у коментарях .

Коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Ірина Сопонару зізналася, скільки заробляє та чи допомагає їй наречений-іноземець. Сопонару зазначила, що іноді її прибуток менший, ніж хотілося б, але великої проблеми у цьому не бачить.

Раніше ми повідомляли, що дівчинка Кравець із "Жіночого кварталу" Іра Сопонару міцно схопила волохатого білявця: "Попався".

Також стало відомо, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих...".