Відома українська актриса, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко регулярно спілкується з шанувальниками в Інстаграм, одного разу артистка нагадала, що віра у ЗСУ - найкраще в кого можна вірити.

Вікторія Булітко виступає актрисою гумористичного проекту "Дизель шоу" та ділиться кадрами свого творчого життя з шанувальниками соціальних мереж. Так, на майданчику в Інстаграм на оновлення від артистки підписано понад 200 тисяч людей.

Вікторія Булітко, кадр із вступу "Дизель Шоу"

Одного разу Вікторія зненацька поширила кадри оповідання бранця, який бреше після звільнення з полону, як в Україні з нього знущалися, хоча коли був тут, розповідав навпаки, що командування так не належало до них солдатів, як тут до них ставляться в полоні.

Після почутого в українців вже навіть злість не виникає, а лише відраза від цих просочених брехнею двоногих створінь на людей ці особи явно не дотягують. Тому Вікторія наступного разу розмістила своє фото з виставленими губками та написала "Вірю у ЗСУ, Дякую вам".

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

На фото дівчина позує у блакитній футболці та жовтих джинсах, символізуючи прапор України, а на обличчі у Вікторії чарівна посмішка.

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

Нагадаємо, що зірки "Дизель шоу" Крутоголов, Бережок та Гашеков "вирушили" до лігва окупантів: "Не завжди вдається знайти "своїх"".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" вирішила одягнути форму, 6 тисяч допомогли: "Будь-яка личить".

Також стало відомо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, що пережила у машині швидкої допомоги.