Український актор і гуморист Арман Арзуманян, відомий ролями в серіалах "Скажене весілля", "Пацики" і "Слуга народу", зізнався, що в молоді роки мав непрості стосунки з правоохоронними органами України.

В інтерв'ю "сВідома розмова" Арзуманян розповів, що тоді він був справжнім хуліганом, і часто з друзями потрапляв у конфлікти з поліцією. Актор поділився, як одного разу його допитували, застосовуючи фізичну силу, коли правоохоронці шукали його друга.

Арам Арзуманян. Фото скріншот з Youtube

Спершу поліцейські запросили його "поговорити", але як тільки він переступив поріг, ситуація змінилася, і його почали бити, щоб дізнатися місцезнаходження друга.

Арзуманян зазначив, що тоді було небезпечно виступати проти поліції, оскільки це могло мати серйозні наслідки як для нього, так і для його близьких.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Арам Арзуманян, фото: Instagram

Однак з часом його погляд на правоохоронців змінився. Актор розповів, що через багато років зустрів одного з тих, хто його допитував. Той вибачився перед Арманом і зізнався, що поважає його за те, що він витримав ці тортури.

Нагадаємо, зірка "Скаженого весiлля" Арам Арзуманян зізнався, що його нещодавно звали до росії: "Не знаю мови, вибачте"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Арам Арзуманян втратив трьох дітей і згадав, як це було: "Дуже боляче, просто..."

Також наш портал інформував Ашотік зі "Скаженого весілля" ледь не "пішов по етапу": Арам Арзуманян згадав, що має судимість