Після виходу першого сезону серіалу "Венздей", про зловісну дівчинку з культової сімейки Аддамс, актриса Дженна Ортега набула небувалої популярності.

І хоча вихід 2 сезону "Венздей" все ніяк не відбудеться, актриса, яка зіграла дівчинку з кісками, не перестає підігрівати інтерес до своєї персони.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Так, нещодавно вона знялася у кліпі іншої висхідної зірки – Сабріни Карпентер – на пісню "Taste". До речі, акторка собі не зрадила, адже відео знято у стилі комедійного жахастику, де дві дівчини борються за чоловіка та намагаються вбити одна одну.

Дженна Ортега та Сабріна Карпентер, кадр з кліпу на пісню "Taste"

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

У хід іде все: вогнепальна зброя, медичні прилади та навіть пила.

Крім цього нещодавно з'явилися чутки про те, що Дженна Ортега крутить роман з Джонні Деппом, який і сам нещодавно був в епіцентрі скандалу, коли розлучався з Ембер Герд.

Проте кіношна Венздей не стала підігрівати ці чутки і раз назавжди розставила крапки на рахунок своїх відносин з кіношним Джеком Горобцем.

Джонні Депп, фото: фан-сторінка у Instagram

У розмові з журналістами про найшаленіший заголовок, який акторка бачила про себе, вона відповіла:

"Напевно, про те, що в мене були серйозні стосунки з Джонні Деппом, і я хотіла, щоб усі дали нам спокій. Я ніколи не говорила про це. Я ніколи не говорила нічого подібного", - уточнила 21-річна зірка, зізнавшись, що тоді ці чутки видалися їй "досить забавними".

Дженна Ортега, кадр із кліпу на пісню Сабріни Карпентер "Taste"

Представник Джонні Деппа сказав те саме у вересні 2023 року.

"Містер Депп не має жодних особистих чи професійних відносин з міс Ортегою. Він ніколи не зустрічав її і не розмовляв з нею", - сказав представник 61-річного актора.

Джонні Депп, кадр з відео

Спекуляції почалися через повідомлення про те, що зірок помітили разом і, можливо, вони працюють над продовженням "Бітлджуса". В даний час Дженна займається просуванням цього фільму, прем'єра якого відбудеться 6 вересня, і в акторському складі немає Деппа.

Дженна Ортега, кадр із кліпу на пісню Сабріни Карпентер "Taste"

Нагадаємо, що Netflix анонсував зйомки другого сезону "Венздей": кого побачимо і з ким попрощаємось.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Венздей" Дженна Ортега прийняла "дорослу" позу у напівпрозорих колготках: "Класний досвід".