Популярна у соціальних мережах та на телебаченні українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно була у Франції, розповіла, що за кордоном із нею таки трапилася дуже неприємна ситуація. Зірка поскаржилася на поведінку співвітчизниці, через яку вона мало не запізнилася на поїзд до Києва.

Про це стало відомо завдяки свіжим Stories Олі Поляковій у мережі Instagram.

Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram

Виконавиця тривалий час перебувала в Ніцці, Франції, і саме поверталася до рідного Києва. Спочатку Ольга запізнилася на літак до Варшави, а наступного дня, коли все ж таки змогла доїхати до столиці Польщі, ледве встигла на потяг до України.

Оля Полякова, кадри з відео

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

"Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, поїзд. Такі потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала раніше часу і потрапила в пробку, бо була аварія", - згадала артистка.

Через пробку Полякова не могла потрапити на вокзал, від якого перебувала за кілька хвилин їзди. Водій її авто намагалася вирішити ситуацію та побігла вперед пробки, щоб домовитися з кимось із таксистів, щоб ті взяли до себе Ольгу. Водій підійшла до одного з авто, в якому саме їхала українка, вона попросила дозволу, чи зможе з нею поїхала співачка, але та відмовила.

Оля Полякова, кадр з відео

Зірка встигла на поїзд, але її валізи залишились у Польщі. Артистка не приховує свого обурення через поведінку українки. Вона наголосила, що вчинок жінки – це "ганьба".

"Водій просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже - ні. Водій каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця к*за українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в поїзд. Водій залишився на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують один одного - це ганьба", - розповіла співачка.

Нагадаємо, Ольга Фреймут винесла проблему з квартирою у гучний скандал: виною послужило громадянство чоловіка.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер змусила говорити Полякову, Маремуху і навіть Денисенку: "Так приємно".

Також, "Жодної хвороби не було": колишній продюсер Винника пояснив раптове повернення зірки.