Шанувальники Лани Дель Рей у захваті – схоже, у співачки з'явився новий коханий. 39-річна зірка, за чутками, зустрічається з гідом по алігаторах із Луїзіани на ім'я Джеремі Дюфрен.

Джеремі – батько двох дітей, працює у невеликому сімейному бізнесі, який проводить тури на повітряних човнах у болотистих районах Луїзіани. Все почалося з того, що 25 серпня Лану та Джеремі помітили, тримаючись за руки перед її концертом у Лідсі, де виникли технічні неполадки.

Пізніше парочку побачили в Лондоні – вони разом ходили магазинами та обідали в пабі. Але насправді їхня історія почалася ще п'ять років тому, коли Лана вперше побувала на екскурсії Джеремі у березні 2019 року.

Джеремі Дюфрен разом із Ланою / фото: Daily Mail

У ті часи Лана просто насолоджувалась туром, активно просувала його у своїх соцмережах. Але тоді між ними не було нічого романтичного, тому що за кілька місяців співачка почала зустрічатися з іншим чоловіком.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Після кількох невдалих стосунків Лана та Джеремі знову зустрілися у травні 2024 року, коли вона приїхала на музичний фестиваль у Луїзіані. Вони знову вирушили в тур повітряним човном, і цього разу Лана відкрито назвала Джеремі своїм хлопцем, заявивши про це в Instagram.

Ті, хто уважно стежить за Ланою в Instagram, помітили, що вона вже давно підписана на обліковий запис Джеремі.

Джеремі Дюфрен / фото: Daily Mail

Цікаво, що сама Лана в Instagram має майже 19 мільйонів передплатників, а її коханого – всього 4400. Сторінка Джеремі прихована відео, де він без страху годує алігаторів сирою куркою прямо з руки та називає їх своїми "собаками-каджунами", дає кожному ім'я.

Джеремі працює гідом по болотах Луїзіани з 2015 року, і за цей час його тури відвідували знаменитості, такі як Кейт Хадсон, Емма Робертс та Глен Пауелл. Наприклад, у 2019 році Джеремі висловив свою радість, що провів екскурсію для Кейт та її сім'ї, а Глен Пауелл навіть поділився фотографіями їх забавного проведення часу в Instagram.

Джеремі Дюфрен / фото: Daily Mail

Джеремі Дюфрен з Еммою Робертс / фото: Daily Mail

Коли Джеремі не займається турами по болотах, він насолоджується сімейними моментами, проводить час із дочками, варить крабів та відпочиває біля багаття з пивом у руках.

Хоча ні Лана, ні Джеремі офіційно не підтвердили свої стосунки, їхні затишні прогулянки Великобританією цього тижня викликали шквал обговорень серед фанатів. Соціальні мережі та коментарі до постів Джеремі в Instagram заповнилися думками про його "роману" з Ланою.

Деякі користувачі жартівливо зазначають, що смак Лани у чоловіках завжди був незвичайним, а її нинішній вибір не є винятком. Проте віддані шанувальники нагадують, що Лана давно співала про свою любов до старших чоловіків, посилаючись на рядок з її пісні "Cola".

Фанати також зауважили, що Лана нещодавно змінила текст своєї пісні "Chemtrails Over the Country Club" на концерті, замінивши рядок "Ти народився в грудні, а я народилася в червні" на "Ти народився в березні, а я народилася в червні".

Цей момент став для шанувальників явним натяком на Джеремі, чий день народження справді у березні.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт повернулася до Америки і закотила вечірку: які таємниці зберігає білий будинок від світської левиці

Раніше ми писали про те, що з узбіччя Демі Мур, Біллі Айліш та інших зірок потрапили на сторінки Vogue: "найсоковитіші" фото

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Кеті Перрі подала до суду на 84-річного ветерана війни: хоче "обібрати до нитки" діда з деменцією