Вийшла перша частина 4 сезону серіалу "Емілі в Парижі", яка складається з 5 серій, де показуються події після весілля Каміль і Габрієля.

Ця частина розповіла нам про те, як Емілі спочатку залишилася без обох своїх залицяльників, але потім обидва відразу вирішили до неї повернутися. Альфі припустився помилки на маскараді і Емілі залишилася з Габрієлем, у якого є вагітна дівчина. Але 5 серія вразила несподіванкою - Каміль і не вагітна зовсім, але продовжує вдавати, щоб не втрачати зв'язок з кухарем. Чим здивує друга частина 4 сезону "Емілі в Парижі" і чому Купер опиниться в Римі?

Емілі, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

У новому трейлері другої половини сезону Емілі (Лілі Коллінз) розбирається з драмою у відносинах між нею та Габрієлем (Лукас Браво), переживає появу нового колеги на роботі і зрештою робить щось "не в стилі Емілі", як висловилася Мінді (Ешлі Парк), і летить у Вічне місто.

"Хоч раз зроби щось спонтанне, безрозсудне і не в стилі Емілі , - каже її найкраща подруга Мінді. - Просто влаштуй собі пригоду" .

Популярні новини зараз

Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75%

Чи можуть виселити із квартири за несплату комунальних послуг

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Мінді, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

У новому трейлері Емілі їде до Риму та знайомиться з потенційним новим кавалером Марчелло (Еудженіо Франческіні), роз'їжджаючи містом на його скутері Vespa.

"То ти тепер була з французом, із британцем, а тепер із італійцем? Ти справді ставиш штамп у паспорті, так?",— дражнить Емілі Мінді.

Прибуття нового таємничого чоловіка Емілі слідує за тим, коли шеф-кухар Габрієль сказав Емілі, що любить її. Як припускає новий трейлер, Емілі нелегко доводиться, розбираючись у відносинах Габріеля з його колишньою Каміллою (Камілла Разат), яка має свої секрети.

Згідно з офіційним синопсисом Netflix, "хімія Емілі та Габрієля незаперечна, оскільки вони працюють разом заради зірки Мішлен [для його ресторану], але два великі секрети загрожують зруйнувати все, про що вони мріяли. Оскільки старі шаблони стикаються з новими складнощами, Емілі відчуває потяг до потенційно нового любовного інтересу і новому місту".

Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Наприкінці трейлера Емілі стикається зі складним питанням, поставленим Марчелло: що їй більше подобається Рим або Париж. Що вона обере? Прийде почекати, щоб дізнатися!

Марчелло (Еудженіо Франческіні) та Емілі (Лілі Коллінз), кадр з трейлера

Перша частина 4-го сезону серіалу "Емілі в Парижі" вже доступна для перегляду, а прем'єра другої частини відбудеться на Netflix у четвер, 12 вересня.

Нагадаємо, що "Емілі в Парижі", 4 сезон: Купер поцілувала красеня під вежею і пішла в роботу.

Раніше ми повідомляли, що "Емілі в Парижі" повертається, але в Рим, дата 4 сезону відома: що буде з Габріелем та Альфі.