Після довгих місяців очікування, теорій та передчуття нарешті з'явився перший трейлер фільму "Їжак Сонік 3". І головною новиною стало те, що Кіану Рівз приєднався до проекту, граючи Шедові, потужного суперника Соніка.

У трейлері ми бачимо, як Сонік, Тейлз і Наклз поєднуються з Доктором Роботником, щоб зупинити Шедоу, який загрожує місту. Цей ворог настільки сильний, що наша звична трійця героїв опиняється у скрутному становищі.

Наприкінці трейлера з'являється дідусь Роботника, Джеральд, якого, як і самого Роботника, грає Джим Керрі.

Фільм "Сонік у кіно 3" вийде 20 грудня і продовжить сюжетну лінію, розпочату в сцені після титрів другого фільму, де ми бачили, як Шедоу прокидається після десятиліть у кріостазі.

Хоча фільм є прямою адаптацією гри Sonic Adventure 2, він явно натхненний її подіями. Актриса Еліла Браун, яка зіграла молоду Фуріосу у приквелі "Божевільного Макса", виконає роль Марії Роботник, ключового персонажа в історії Шедоу.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Їжак Сонік 3" / фото: скриншот Youtube

До акторського складу також повернуться Бен Шварц у ролі Соніка, Коллін О'Шонессі у ролі Тейлза та Ідріс Ельба у ролі Наклза. Джим Керрі повертається зі своєї короткої відставки, щоб знову зіграти Доктора Роботника, тепер уже з більш помітною лисиною та масивною фігурою, як у іграх.

"Сонік у кіно 3" завершить так званий "Рік Тіні" – свято на честь Шедоу, яке включає ремайстер гри Sonic Generations і нову гру Shadow Generations, яка вийде 25 жовтня. Цей рік безперечно порадував фанатів Шедоу, які чекали на його повернення з 2006 року.

Нагадаємо, Ален Делон перед смертю просив лише про одне - убити його собаку: що зробила сім'я

Раніше ми писали про те, що діти в небезпеці через відомий фільм: хлопчики дають себе калічити, щоб стати супергероями

Крім того, Знай.ua повідомляв, фанатам Disney належить подивитися купу всього: дати виходу "Аватар 3", "Мандалорець" і не тільки