26-річна Бетані Хант із Кембриджширу знайшла оригінальний спосіб помститися своїм колишнім хлопцям та друзям. Замість традиційних методів помсти, таких як блокування в соцмережах або спалювання залишених речей, Бетан вирішила діяти нестандартно.

Вона відправила імена своїх колишніх та колишніх друзів у Метеобюро, щоб їх використали для назв штормів у 2025 році, повідомляє Mirror.

Бетані випадково натрапила на форму для пропозицій імен штормів, коли перевіряла погоду. Її ідея була наполовину жартом, наполовину справжнім бажанням, щоб ці імена потрапили до списків. Вона опублікувала про це відео в TikTok, і воно швидко стало вірусним, зібравши 286 тисяч переглядів і тисячі лайків.

У коментарі до причини, чому вона обрала саме ці імена для штормів, дівчина написала:

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

"Це всі імена моїх колишніх/колишніх подруги, і я хочу, щоб вони теж несли відповідальність за руйнування чужих життів. Тобто мені було б дуже приємно почути, як люди описують шторм так: «Том зіпсував мої плани на день народження», як він зробив це з моїм у 2022 році."

У коментарях відео люди захоплено оцінили її креативний підхід. Хтось написав:

  • "ХАХАХА, це геніально"
  • "Один із моїх колишніх названий у цьому списку, так що молюся, щоб вони прийняли ваші пропозиції"
  • "Це змусило мене хіхікати, обожнюю!"

Тож тепер, якщо у 2025 році який-небудь шторм отримає одне з цих імен, Бетані та її ідеї, можливо, обговорюватимуться ще довго.

Нагадаємо, "Це був справжній жах": зірка "Титаніка" згадала поцілунок з Леонардо Ді Капріо

Раніше ми писали про те, що жінка виграла в лотерею і вирішила розлучитися: чоловік відсудив усе, а адвокат схопився за голову

Крім того, Знай.ua повідомляв, Дональд Трамп оббрехав Тейлор Свіфт та її фанатів на піку боротьби з Камалою Харріс: "Хоче, щоб проголосували"