Популярний вже не перший десяток років український рок-гурт "Воплі Відоплясова" презентував новий кліп "ЛАЗНЯ". У новому відео "ВВ" голосно закриває тему різдвяно-новорічних свят.

У вівторок, 19 січня, якраз на велике свято Водохрещі, відбулася прем'єра відео з купанням учасників гурту і друзів рокерів на морозі. Кліп було опубліковано в мережі YouTube.

Кадр з кліпу "Лазня", скріншот: YouTube

За словами Олега Скрипки, лазня - це не просто традиція, а певна філософія життя: краще паритися в лазні, ніж паритися по життю. Баня прогріває та очищає тіло і душу, завжди сприяє щирій бесіді, зміцнює організм.

Кадр з кліпу "Лазня", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

"Лазня - найкраще джерело бадьорості та енергії", - коментує фронтмен гурту і запрошує всіх зануритися в ополонку на Водохрещу разом з "Воплі Відоплясова".

За повір'ями, освячена на Водохрещу "йорданська" вода наділяється цілющими чудодійними властивостями і взагалі символізує початок життя. Ще в давні часи надзвичайно популярним був ритуал занурення у водойми на свіжому повітрі.

Вважалося, що така процедура очищає душу і дарує здоров'я на весь рік. Ця добра традиція збереглася і сьогодні.

У кліпі "ЛАЗНЯ" українські рокери показали справжній майстер-клас святкування Водохрещі й відірвалися по повній: парилися, співали, танцювали, а на завершення ще й голяка стрибнули в ополонку! У кліпі можна побачити друзів музикантів - Івана Леньо з "Козак Систем" і Романа Бахарєва з "Бахроми".

2021 рік - особливий для гурту "ВВ", адже саме цього року колектив святкує свій масштабний ювілей: 35 років творчої діяльності! Через це Олег Скрипка разом зі своїми колегами готує ряд феєричних подій на рік вперед, про що ми дізнаємося вже незабаром.

Раніше повідомляли, Пономарьов звів Винника з іншою співачкою: "Олександре, дякую".

Як повідомляв Знай.uа, Скрипка, Ротару, Могилевська, Дорофєєва та інші: "Квартал 95" анонсував феєричне новорічне шоу.

Знай.uа писав, спокуслива "хрещениця" Вакарчука Соловій схрестила ніжки на кріслі: "Заколядуємо?".