Артем Мілевський - зірка київського "Динамо", який віддав свої найкращі роки футбольному клубу, але пішов неправильним шляхом і втратив свою кар'єру.

Нещодавно він навіть був у лікарні через зловживання алкоголем. Нібито його вводили у стан коми. Зараз з Артемом вже все гаразд і він висловив свою думку про майбутній складний для Динамо матч.

Скрін, Відео You tube Мілевський

Зазначимо, що Динамо продовжує свій шлях до Ліги Чемпіонів і вже у вівторок, 27 серпня, зіграє вирішальний матч з Руд Булл Зальцбург. Перший матч кияни програли з рахунком 0:2, тому гра і справді буде складною.

Колишній форвард київського клубу (2002-2013) Артем Мілевський в інтерв'ю sport-express.ua розповів, як саме дивився першу гру, яку підопічні Олександра Шовковського програли з рахунком 0:2.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

"Ми дивилися цей матч великою компанією і дуже вболівали за Динамо. Трохи не пощастило, що не використали свої моменти. Скажу вам по секрету, я поставлю гроші на прохід киян. Я вірю в успішний результат і буду вболівати до кінця. Дуже хочеться почути гімн Ліги чемпіонів на матчах Динамо на груповому етапі, щоб Ярмоленко – капітан. Ух! Аж мурашки по шкірі. Динамо добре посилилося в цьому сезоні. Піхальонок сильно виступає. Ми обов'язково поборемося із Зальцбургом", – зазначив ексгравець.

Андрій Ярмоленко

Нагадаємо, що гравець "Динамо" Георгій Цитаішвілі зізнався чому не повертається в Україну: "Я би не хотів проживати ці емоції".

Раніше ми повідомляли, що "Ми всі готові допомогти": Селезньов розповів що коїться з зіркою футболу Мілевським.