Нещодавно Артем Мілевський – зірка українського футболу шокував фанатів своїм виглядом.

Чоловік значно змінився та явно був не в найкращому вигляді. Про стан Артема розповів його близький друг Євген Селезньов в коментарі для Sport-Express.

Євген Селезньов, фото: Instagram

Селезньов розповів, що Артем Мілевський потребує допомоги спеціалістів, але сам цього не розуміє та на компроміси не йде.

Євген з Мілевським завжди на зв’язку і повністю готовий взяти на себе всі витрати на лікування футболіста. Також наголосив що дуже любить Артема, адже він хороший і добрий хлопець. Він знає номер телефону і знає, що на друзів можна покластися.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Олександр Алієв та Артем Мілевський, скріншот: YouTube

Друзі на днях мали везти Мілевського до лікарні, але в останній момент той відмовився та почав їх ігнорувати та не брати трубки. Чоловік розповів, що він у розпачі, але не може подіяти на друга, адже заставити його їхати у лікарню неможливо.

Селезньов вважає, що Артем звернув з дороги, але всі повинні зібратися та допомогти йому. Багато хто говорить, що він досить дорослий хлопець та має сам вирішувати свою долю. Але іноді потрібна підтримка, щоб вийти з цього стану.

Олександр Алієв також прокоментував стан Артема Мілевського у своєму відео на сторінці.

Історія Олександра Алієва. Фото: скрін Інстаграм

Вже були домовленості про лікування та реабілітацію, але Артем перестав брати трубку. Він розповів, що Артему лікування згоден оплатити й Ігор Суркіс, але Мілевський особисто відмовився від цього, а силоміць його затягнути в лікарню ніхто не може. Тому, Алієв закликав не писати стосовно Артема Мілевського, адже йому готові допомогти завжди, але він цього просто не хоче.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Врятував мені життя": колишній суперник Олександра Усика зізнався, що сталося після нокауту

Раніше на порталі Знай повідомлялося, колишня Кличко Хайден Пенетьєрі змінилася до невпізнання - що актриса з собою зробила

Також, наш портал інформував, блогер розповів, чому психолог Дмитро Карпачов веде "Супермаму" через Zoom: "Перебував не в Україні..."