Олександр Усик — відомий український спортсмен, боксер із безліччю титулів (WBA, IBF, WBO, IBO), можливо майбутній суперник британця Тайсона Ф'юрі.

Зовсім недавно 26 серпня він виходив на ринг для обов'язкового захисту поясів проти Даніеля Дюбуа, чого можна було б уникнути, якби Ф'юрі погодився на поєдинок у квітні. Президент WBC дав "зелене світло" на цю зустріч, тому Тайсону буде все складніше та складніше "сховатися".

Олександр Усик. Фото: скриншот з відео

Коли станеться і чи взагалі відбудеться бій Усик-Ф'юрі — невідомо. Проте вже зараз популярні в боксерських колах люди прогнозують, хто зі спортсменів може перемогти.

Наприклад, своєю думкою поділився американець Малік Скотт, який у свої роки був дуже затребуваним спаринг-партнером. Він працював з елітними супер-ваговиками. Деонтей Уайлдер - ексчемпіон, наставником якого і був Скотт. Якось раніше він уже заявляв, що українець має перемогти британця, якщо вони раптом вийдуть на ринг.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Вусику було б набагато незручніше працювати з тим Тайсоном, який перемагав Володимира Кличка і звів внічию перший поєдинок з Уайлдером. З тим Тайсоном, який чудово рухався і мав дивовижні рефлекси. , Усик поб'є. Думаю, що Олександру оптимально боксувати з важкими здорованями, які сподіваються лише на габарити та різницю у вазі", - заявляв він.

Олександр Усик, фото: Instagram

Тепер він вважає, що перемогти може і той, і той спортсмен, оскільки його зовсім не переконала перемога Усіка над Дюбуа.

Нагадаємо, "врятував мені життя": колишній суперник Олександра Усика зізнався, що сталося після нокауту

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик вийшов на ринг з двома бійцями, поки Тайсон Ф'юрі "побив" його словами: "Відшліпаю маленьку дупу"

Знай.uа писав, екс-чемпіон світу відповів, чому Ф'юрі побоявся битися з Усиком: "Має удар, але..."