Тарас Цимбалюк – відомий український актор, зірка багатьох серіалів, зокрема, "Фортечна".

Зараз він дав велике інтерв'ю Маші Єфросініної під час передачі "Іспит". Артист відповів на безліч запитань — від чого довелося відмовитись, що його заспокоює, про образ героя-коханця та нові стосунки. Зокрема, слід зупинитися на питанні його участі у російських проектах. Адже до повномасштабної війни Тарас не гидував цим.

Тарас Цимбалюк, кадр из интервью

Йому дуже соромно за зйомки у кліпі російської групи "Ленінград"... коли він мав можливість відмовитися, але він нею не скористався. Йдеться про кліп на пісню "Миг". Тарас там виступає у ролі мачо, але через це навіть батько у ньому "розчарувався".

"Дивися, я розумію, ти зараз знімаєшся в російських серіалах, немає українських, ти хочеш бути актором – це все ясно. Але, чувак, кліп "Ленінград", ну камон, це ж просто піде", - зізнається Тарас Цимбалюк.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Актор у цей момент хотів знайти "плюси" у роботі з росіянами, нібито у Києві на той момент "якісного матеріалу" він не бачив. До того ж, знімальна команда складалася виключно з українців.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Однак, звичайно, до нього пізніше прийшло усвідомлення. Буквально за тиждень після зйомок він пошкодував про зйомки, бо почав вчитуватися в новини... і дізнався про позицію Сергія Шнурова, який підтримує президента РФ.

Нагадаємо, зірка "Фортечної" Тарас Цимбалюк згадав про опір та тяжку травму: "Ми всі стали заручниками"

Як повідомляв "Знай.ua", подивився на колишню Варлей із Топольським і позаздрив? Тарас Цимбалюк готовий стати головним героєм 13 сезону "Холостяк"

Знай.ua писав, Тарас Цимбалюк з "Фортечної" розповів про виживання тещі в Маріуполі: "Шматок сала на три дні і тремтячі руки"