"Голубці світу" Ані Лорак "перекривають кисень" на росії, де вона намагається утримати своє хитке становище та заробляти криваві рублі. Співачки масово скасовують концерти, а також виганяють із телебачення.

Щоб пояснити свою позицію, Лорак написала великий пост в Instagram, адресований шанувальникам з росії. У ньому артистка зізналася, що "за покликом серця" допомагає українським біженцям та дітям-сиротам, а ось через кількість брехливої ​​інформації - в повному шоці.

"Останнім часом жахаюся кількістю брехливої ​​інформації про себе. Ще в 2008 році я отримала багато любові та визнання від простих людей в Росії. За покликом серця я допомагаю дітям-сиротам, оскільки сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили дах над головою", - написала вона.

Ані Лорак, фото: Instagram

Під "брехливою інформацією" Ані Лорак має на увазі те, що вона активно допомагає ЗСУ та Україні загалом, у чому її підозрюють озлоблені росіяни. За це її також звинувачують у зраді, тому масово зривають концерти та намагаються скасувати будь-яку діяльність у росії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Співачка заперечує військову допомогу Україні, але всі знають правду. Її важка робота у тилу ворога - безцінна.

"Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодну військову допомогу, тому що це суперечить усьому тому, у що я вірю. Я співачка, а не політик. І я щиро вірю, що тільки любов і музика здатні об'єднати нас у світі", - заявила Ані Лорак.

Скріншот із Instagram, Ані Лорак

За фактом росіяни вірять, що Кароліна – щира патріотка України, а багато українців дякують їй за надану допомогу, адже саме ті дрони, підписані від імені "фонду помсти" артистки, атакували москву 30 травня.

Дрони від фонду Лорак, скріншот

Нагадаємо, "Захоплююсь Зеленським і мрію, щоб закінчилася війна": Лайма Вайкуле відверто розповіла всі потаємні думки

Раніше ми писали, що Таїсія Повалій, позбавлена ​​Народної артистки України, знайшла собі "будинок" на Кавказі: для "ЛНР" вже не киянка

Як повідомляв Знай.ua, новий бойфренд Ані Лорак показав, яка зрадниця в ліжку