Відомий український співак, колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес замислився над тим, куди зник психолог та ведучий шоу "Супермама" Дмитро Карпачев.

Дмитро Карпачов, фото: СТБ

Артист розповів, що встигнув вже переглянути три нові випуски програми та помітив, що ведучий спілкується іх учасницями дистанційно. Очевидно, психолог Карпачев десь переховується від війни та не знаходиться фізично у Києві.

Дантес особисто звернувся на своїй сторінці до ведучого.

Супер Мама. Фото скріншот Youtube

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Психолог ніяк не відреагував на звернення музиканта. Можливо, йому є що приховувати від своєї аудиторії.

Блогер Богдан Беспалов розповів на своєму YouTube-каналі, порозмірковував про діяльність Дмитра Карпачова, та про те, де він зарах може знаходитись.

Дмитро Карпачов, фото: СТБ

Хлопець зазначив, що він особисто недолюблює його, адже про психолога ходять підозрілі та не дуже позитивні чутки. Його відверто дивує, як людина без освіти психолога, веде на українському телеканалі шоу про виховання дітей.

"Я до Карпачова ставлюсь вкрай негативно. Так, він талановитий... Як шоумен він вміє абсолютно правильно прогрівати аудиторію, але це людина, яка не має освіти профільної насправді, як я розумію. Тому що ходять чутки, мовляв, Карпачов за освітою не психолог, СТБ просто з нього склепали образ. Тобто це не психолог, це образ, шоумен. І я таке чув у тусовці дуже-дуже давно, ще до того, як почав вести свій блог. Тому я схиляюся до того, щоб довіряти цій інформації", - розповідає блогер.

Беспалов стверджує, що Карпачев зараз точно перебуває у столиці, а випуски знімали можливо у минулому році, доки він знаходився десь закордоном.

Дмитро Карпачов, фото СТБ

"Карпачов у Києві. А чому в Zoom знімали? Тому що, мабуть, це був запис ще 2022-го року, я так розумію. І тоді Карпачов не перебував в Україні, або принаймні в Києві, зараз він повернувся", - додав блогер.

Якщо зайти на офіційну сторінку Карпчева у Instagram, то у інформації про профіль можна знайти те, що профіль ведеться з Тайланду. Можна звичайно припустити, що його веде не сам психолог, а його помічники. Питання залишається відкритим.

Дмитро Карпачов. Фото скріншот Youtube

Нагадаємо, психолог Дмитро Карпачов з "Кохана, ми вбиваємо дітей" підказав батькам шикарне питання: "Що важливіше?"

Як повідомляв "Знай.uа", блогер Світлана із шоу "Супермама" хоче виховати сина війною, Дмитро Карпачов намагається зупинити: "Не час вимагати"

Знай.ua писав, пов'язка на очі та спілкування з сусідами: як українці зобов'язані засипати в укриттях під звуки обстрілів