Геніальний український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив пародією на шойгу, лукашенка та путіна, які розкрили правду про Пригожин і те, що з ним трапилося в небі над росією. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий систематично тішить українців, знімаючи геніальні пародії на різних особистостей, переважно кремлівських терористів.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз зірка "Квартал 95" вирішив розповісти про "пригоду" з літаком голови ПВК "Вагнер" Пригожина в небі над росією. Гуморист спародіював одразу всіх, хто давав заколотнику гарантії безпеки - шойгу, лукашенка та путін.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Найгучнішою новиною останніх кількох днів була звістка про падіння літака Пригожина та його "негативне народження". Висунули кілька версій про те, як це могло статися і кому це все було вигідно?", - підписав гуморист.

Шанувальники не стали стримувати сміх.

"Пане Юрію, моя подяка за цей випуск! Дуже точно! Браво!", "Юрій Ви геніальний актор, дякуємо Вам за працю! Слава Україні", "Хочеться запам'ятати кожну фразу, настільки влучно і смішно! Незрівнянний майстер! Великий син великого народу України!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "Віднесені дроном": Юрій Великий розсмішив пародією на Кадирова та казки про БПЛА з клешнями.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".