Українська блогерка та колишня дружина ведучого Микити Добриніна Даша Квіткова потрапила в ДТП у Святошинському районі Києва на Академмістечку. Переможниця "Холостяка" прямувала на виписку з пологового будинку до відомої блогерки Тані Парфільєвої.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо з Telegram-каналу "Оперативно про Київ".

"Прямо серед перехрестя на Академі масштабна аварія: Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser. Ніби без серйозних травм, але затор великий - краще об'їхати", - йдеться у повідомленні.

На світлинах видно, що з Lexus після зіткнення зняли номери.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Трохи згодом очевидці зазначили про те, причиною аварії стало те, що водій автомобіля Lexus порушив правила дорожнього руху.

Даша Квіткова, фото: Instagram

За його кермом була блогерка Даша Квіткова, яка нібито проїхала на червоний колір світлофора.



На наступний ранок після ДТП, Квіткова сама вийшла на зв’язок із підписниками і вирішила пояснити, чому їй так і не вдалося доїхати на виписку до Тані.

"Повертала на перехресті разом із машинами, я була в потоці і їхала останньою. У секунду мені в бік Lexus, за кермом якого я була, в’їхало дві машини – Mustang і Tesla," – розповідає Даша.

Квіткова зазначила, що позашляховик Lexus вартістю близько $100 000 взяла на тест-драйв.

Блогерка розповідає, що на щастя, усі залишились живими та без скарг на травми.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Однак пасажирка Mustang, вибігла з автівки, почала нецензурно висловлюватись в сторону Даші, та вимагати гроші за ушкодження руки.

"Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливий забій руки, але медекспертизу ми чекаємо. Якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву, але я відмовилася це робити," – зазначила Квіткова.

Сама Квіткова говорить про те, що готова нести відповідальність за вчинене порушення.

Раніше портал Знай повідомляв, Микита Добринін після розлучення з Квітковою "переключився" на іншу Дашу з апетитними формами: "Вогонь".

Також наш портал інформував, солодкі форми Даші Астаф'євої змусять українців перечитати потужного українського класика: "Показувати тіло оголеним..."

Крім того, ми писали, Анну Трінчер накрила істерика після того, як за Волошина взялася поліція: "Витягують, б'ють об підлогу".