Українська актриса Любава Грєшнова, відома своїми ролями у фільмах "Будинок для двох", "Вогні великого міста", "Трубач" та ін., а також як ведуча популярного проекту "Зважені та щасливі", вперше розповіла про велику працю, яку вона вкладає. у своє здоров'я, поза екраном.

В інтерв'ю з Аліною Доротюк актриса зізналася, що протягом тривалого часу вона не приділяла достатньо уваги своєму організму. Вона страждала від постійного виснаження через дієти і намагалася ігнорувати тривожні сигнали свого організму на користь своєї кар'єри у кіно.

Любава Грєшнова, скріншот: Youtube

Проте все змінилося, коли її тіло надіслало сигнал "Досить!". Грешнова розповіла, що до 34 років вона зазнала численних статків, які змусили її зрозуміти, що байдуже ставлення до свого здоров'я не тільки неможливе, а й небезпечне.

"У мене було дві клінічні смерті та один анафілактичний шок. Якось так збігалися обставини, що я не дуже себе берегла. Багато працювала. Ще постійно худла", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Одного разу Любава Грєшнова навіть знепритомніла. Також був випадок, коли вона отримала алергічну реакцію на якийсь невідомий продукт, який їй вкололи в студентській поліклініці. І я довго не могла позбавитися проблеми з місцями", - розповіла актриса.

Любава Грєшнова, скріншот: Youtube

Крім того, вона визнала, що після народження сина майже вирішила закінчити свою акторську кар'єру. Під час вагітності Любава набрала 40 кілограмів, і їй довелося зіткнутися із вагою скидання зайвої ваги. Нові параметри не задовольняли її, і вона не могла уявити, як працюватиме з ними на зйомках чи сцені.

Нагадаємо, українцям показали "Холостячку №1" після Мішиної та Огневич : "Коли собаці нема чого робити..."

Як повідомляв "Знай.uа", поки гинуть українські діти, зрадниця Регіна Тодоренко радіє, що задовольняє росіян

Знай.uа писав, Аліна Гросу зізналася, чому їй "довелося" заощадити на новому кліпі : "Такі зараз часи..."