Відома російська підстилка, любитель брудного епатажу Микита джигурда, засвітився нібито на фронті, на позиції ворогів-мінометників.

Для посилення російської пропаганди, нібито у зоні бойових дій, засвітився російський актор джигурда. На кадрах в тг-каналі, він перебуває на позиції окупантів-мінометників, де йде налаштування та вистрілювання снарядів.

джигурда. Фoто: Telegram

На кадрах, ворог нібито веде вогонь по позиціях Збройних сил України. Як відомо, джигурда, який, до речі, є етнічним українцем, активно зараз підтримує путінський режим і терористичну війну в Україні.

Поки мінометники налаштовували і стріляли буцімто по українських позиціях, недоактор розмахував руками, ногами, харчав щось своїм пропитим роблено хрипучим голосом, корчив патетичні гримаси, попередньо сховавши очі за сонячними окулярами, хвилюючись, імовірно, за вигляд своэї мармизи.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

джигурда. Фoто: Telegram

Тож тепер продажний актор може бути цілком легітимною мішенню для наших воїнів.

Хоча й раніше джигурда з'являвся до окупованої росією Волновахи, де читав свої "патріотичні" вірші, а також розповів про любов до країни-окупанта. Під час концерту артист не приховував від присутніх своєї так званої "сміливості".

Нагадаємо, ми писали, що всидіти одною с***кою на двох стільцях: український магазин продовжує торгувати на росію.

Як повідомляв "Знай.ua", що росіяни сплутали ліквідовану в Україні загарбницю з чоловіком: оплакали як "синочка" і "справжнього героя".

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти оголосили про "перемогу" над списаним українським кораблем.