Відома українська журналістка та ведуча проєкту "Світське життя" та "Голос країни" Катерина Осадча, яка активно ділиться своїми подіями життя з аудиторією на своїй сторінці, цього разу прокоментувала трагедію у столиці, коли люди не встигли добігти до укриття та загинули.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Знаменитість заявила, що обрання запобіжного заходу для охоронця несправедливим, адже як відомо, він не встиг відчинити двері укриття, та буде перебувати під вартою без визначення альтернативи, в той час, як трьом посадовцям обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Катерина Осадча, фото: Instagram

Телеведуча вважає, покарання має нести також той, хто дав наказ охоронцю закривати укриття.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"У наш час головне швидко знайти винного, врятувати дупи можновладців різних рангів і тихо закопати новину і справу під тонною інших невтішних новин. Чому той, хто дав розпорядження, хто не налагодив систему, щоб сховище було відкрите, і той, хто не проконтролював це, буде під домашнім арештом, а охоронець в СІЗО?" – обурилися Катя Осадча.


Катя Осадча розповідає що на облаштування укриттів в столиці виділили 1,2 мільярда, а це по 300 тисяч на сховище : "Так, капітальний ремонт не зробиш, але можна поставити стільці і прибрати".

Катерина Осадча. Фото Instagram

Ведучу "бере страшенна злість і лють" за таку недбалість.

Вона вважає, що голова Деснянського району як мінімум мав би вже подати у відставку.

"Я вважаю, що відповідальність за цей жах мають на себе брати чиновники на всіх рівнях, а не тільки охоронець. Якщо всім решта це зійде з рук – це буде ще одним прикладом того, що наші герої б'ються за країну, в якій чиновники, що їх не варті,"– підсумувала Катя Осадча.

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла про свою 17 поїздку до Канн: "Тут так само, як у минулі роки".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча попросила Віктора Павлика більше не балуватися, одні емоції: "Треба хрню зробити...".

Також стало відомо, що Катя Осадча розповіла, як рятувалась від ракетних обстрілів 9 травня.