Головний герой 6 сезону шоу "Холостяк" в Україні грузин Іраклі Макацарія став гостем у передачі Григорія Решетника "Як ти?".

Чоловіки обговорили питання війни в Україні та Грузії, можливість відправлення Іраклі у бік політики та доцільність випуску шоу "Холостяк" в умовах війни.

І тут тема зайшла про особисте життя самого Іраклі. Григорій Решетник зізнався, що він дуже радів, побачивши, як Іраклі пропонував свою тепер уже дружину і матір сина Лізі Чічуа. Ведучий упевнений, що саме проект "Холостяк" підготував грузина до таких правильних перформансів.

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Решетник попросив Макацарію розповісти трохи про 21-річну Лізу та про те, як почалися їхні стосунки.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Я говорив, що не вірю в кохання з першого погляду, але у мене з Лізою була закоханість за секунду, коли я її побачив. Це було 22 серпня 2020 року в Батумі. Це було там же, де знімали "Холостяк", Я випадково потрапив на цей захід, було багато людей біля входу і там я вперше побачив ту сяючу особу. Я знав про неї від дружини мого друга, яка показала мені відео, де Ліза співає зі своєю мамою", - згадує грузин .

Іраклі Макацарія з дружиною. Фото Instagram

Іраклі наочно знав її давно і навіть у день того концерту їм не вдалося поспілкуватись - вона була зі своєю родиною і Макацарія спостерігав здалеку.

Я довго наважувався написати... Я вийшов з концерту і всю ніч вона не виходила у мене з голови. Мені був незвично писати першим. Я багато думав і собі сказав, що я напишу. …Її мама медик, але раз на тиждень на нашому каналі у неї є рубрика, де вона розповідає про правильне харчування та Ліза подумала, що я пишу їй на рахунок роботи”.

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

Іраклі зізнається, що не просив дівчину йти з ним на побачення. Він знайшов іншу причину. Дівчина любить чурчхеллу, грузин закупився і привіз солодощі Лізі, щоб познайомитися.

Дружина Іраклі – студента медичного університету. Вся сім'я у Лізи - медики і вона йде стопами. Красуня навчається на відмінно і навіть школу закінчила із золотою медаллю.

Вінчання Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа, фото: Pavle Mgeladze

Різниця у віці у пари – 17 років і це велика відповідальність для самого Макацарії.

"Спочатку я познайомився з сестрою, потім з братом і мамою. З батьком я познайомився за кілька тижнів, тому що він часто в роз'їздах. Це абсолютно інтелігентні люди, які мене позитивно сприйняли... У мене було бажання, щоб я пройшов усі традиційні моменти, які ми маємо"

Нагадаємо, що екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія вперше став батьком: красуня дружина народила йому первістка.

Раніше ми повідомляли, що Іраклі Макацарія намок перед фанатками, потягнувши залізо до спортзалу: "Важливий підхід".