Відома українська журналістка та ведуча проєкту "Світське життя" та "Голос країни" Катерина Осадча, яка активно ділиться своїми подіями життя з аудиторією на своїй сторінці, цього разу вирішила розділити із підписниками розпач, який вона відчула після чергового злочину російської армії.

Відома телеведуча розповіла про черговий обстріл Києва з боку країни-агресорки, а також про те, скільки дітей загинуло цього разу та взагалі від рук окупантів.

Екатерина Осадчая, фото: Instagram

Відповідну публікацію Катерина Осадча розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Я не знаю, чи існує ще у світі справедливість, якщо діти гинуть через одного оскаженілого діда …. Сьогодні у світі відзначають День захисту дітей … Вночі від влучання осколків ракети загинули дві дитини 5 і 12 років … Ми не можемо надійно захистити своїх дітей, вдже війна безжальна і не вибирає Страшна статистика – за 16 місяців повномасштабної війни загинула 484 дитина Я не знаю, яких слів добирати для втішання батьків, адже таких слів не існує Я не знаю, як висловити свій біль і жаль, адже таких слів не існує Маленькі янголятка, напевно цей світ на вас не заслужив… Upd загинула одна дитина, але жахливої суті це не міняє…", – написала Катерина Осадча.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще


Небайдужі користувачі розділили біль ведучої та почали залишати багато коментарів під публікацією ведучої та додали що вина не лише на "дідові" а й на кровавих руках росіян: " Діти гинуть не через одного скаженого діда, а через 140 мільйонів скажених росіян", " Кожне покоління українців потерпає від росіян, не путін, а росія ворог України, не один скажений дід - причина, а росіяни", " Плачу від ваших слів!😢 цей пекельний біль за діточок розриває 💔".

Коментарі під публікацією Осадчої. Фото Instagram

Коментарі під публікацією Осадчої. Фото Instagram

Коментарі під публікацією Осадчої. Фото Instagram


Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча показала котика-героя, який пережив окупацію та повернувся з полону: "Його забрали росіяни".
Також раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча змусила ридати всю Україну через дитину: "Бажаю тобі щастя на небесах".