Після чергового обстрілу Києва, столицю рф москву теж атакували безпілотниками, внаслідок чого було пошкоджено декілька житлових будинків. Росіяни сповна відчули, за яких умов живуть українці під час війни, і навіть медійних осіб вдалося налякати.

За традицією, Міноборони рф звинувачує в атаці українських військових, проте радник офісу президента Подоляк спростував цю інформацію. Було справді гучно, і навіть до скандальної балерини Анастасії Волочкової, яка мешкає у Підмосков'ї, долетіли "пташки".

Настя Волочкова, фото з Instagram

Балерина розповіла про це у Instagram. Вона прокинулася від гучних вибухів, які росіяни так люблять називати "хлопками". Волочкова свято вірить, що її "вберіг" Бог, адже поряд із будинком знаходиться храм.

"У нас в селищі поруч військова частина і часто проходять навчання, але цього разу, виявилося, був збитий безпілотник. Це жах якийсь. Поруч у нас Микільський храм. Мабуть, Бог вберіг. Але страшно, звісно, ​​було дуже", - написала она.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

Незабаром публікація зникла із соцмережі балерини. Мабуть, вона видалила її сама. Проте скріншоти не горять, як кажуть. Користувачі мережі теж встигли відреагувати на розповідь Волочкової.

Зокрема, українці нагадали їй, що того ж ранку росіяни випустили Києвом десятки дронів, один з яких убив невинну жінку. Також деякі думають, що це нарешті почав діяти закон бумерангу.

"Вам ще пощастило, цього разу", "Це бумеранг починає діяти. Чекайте, рус**", "Все за планом. Їжте, не обляпайтеся", - написали в коментарях.

Коментарі під постом Волочкової, скріншот

Нагадаємо, "підстрелений лебідь" Настя Волочкова нарешті закрила хвіртку, але показала, що хвора: "Швабре всі Мальдіви"