Відомий український репер Олександр Ярмак, якого українці знають під сценічним ім'ям Yarmak, показав фото своєї маленької трирічної доньки Соломії, які ранять душу музиканта та українців.

Український репер пішов добровольцем у ЗСУ, а зараз служить безпосередньо у зоні бойових дій. Поки репер захищає нашу землю від окупантів, російські війська наражають на небезпеку життя його родини.

Олександр Ярмак. Фото: скриншот Instagram

На опублікованих Ярмаком фото можна побачити доньку репера, яка стоїть поруч ворожої ракети.

Уламки ворожої зброї впали просто біля будинку родини репера у Києві.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

На публікації репер закликає українців завжди пам'ятати про те, що коять росіяни. Їх звірства не можна пробачати, зазначив артист.

Yarmak. Фото: скриншот Youtube

"Реалії часу. По тату х*ярить танк і арта кожен день, а дружина з дитиною ховається щоночі від ракет. Це моя Соломія, а на задньому плані – збите російське лайно неподалік від нашого будинку. Та клята нація має помирати в самих страшних муках! Вони ніколи не мають бути пробачені! Ніякого толерування всього, що пов'язане з країною виродків!"

Донька Ярмака Соломія. Фото Instagram

Репер вважає, що окупанти обов'язково понесуть покарання за все що вчинили на нашій землі.

"Та клята наzія має помирати в самих страшних муках! Вони ніколи не мають бути пробачені! Ніякого толерування всього, що пов'язане з країною виродків! Після перемоги стіна до неба від нечисті і назавжди замінований весь кордон! Всі "какая разница" в нашій країні, ви або почнете вмикати мозок, або теж будете пи*джені!" - емоційно висловився репер.

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів, як ЗСУ перетворюються на справжній космодесант і проговорився про "сюрприз" окупантам: "Готуємо пекло".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".