Відомий український репер Олександр Ярмак, якого українці знають під сценічним ім'ям Yarmak, показав фото своєї маленької трирічної доньки Соломії, які ранять душу музиканта та українців.

Український репер пішов добровольцем у ЗСУ, а зараз служить безпосередньо у зоні бойових дій. Поки репер захищає нашу землю від окупантів, російські війська наражають на небезпеку життя його родини.

Олександр Ярмак. Фото: скриншот Instagram

На опублікованих Ярмаком фото можна побачити доньку репера, яка стоїть поруч ворожої ракети.

Уламки ворожої зброї впали просто біля будинку родини репера у Києві.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

На публікації репер закликає українців завжди пам'ятати про те, що коять росіяни. Їх звірства не можна пробачати, зазначив артист.

Yarmak. Фото: скриншот Youtube

"Реалії часу. По тату х*ярить танк і арта кожен день, а дружина з дитиною ховається щоночі від ракет. Це моя Соломія, а на задньому плані – збите російське лайно неподалік від нашого будинку. Та клята нація має помирати в самих страшних муках! Вони ніколи не мають бути пробачені! Ніякого толерування всього, що пов'язане з країною виродків!"

Донька Ярмака Соломія. Фото Instagram

Репер вважає, що окупанти обов'язково понесуть покарання за все що вчинили на нашій землі.

"Та клята наzія має помирати в самих страшних муках! Вони ніколи не мають бути пробачені! Ніякого толерування всього, що пов'язане з країною виродків! Після перемоги стіна до неба від нечисті і назавжди замінований весь кордон! Всі "какая разница" в нашій країні, ви або почнете вмикати мозок, або теж будете пи*джені!" - емоційно висловився репер.

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів, як ЗСУ перетворюються на справжній космодесант і проговорився про "сюрприз" окупантам: "Готуємо пекло".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".