Талановитий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив українців пародією, де показав, як спілкується міноборони рф Шойгу з путіним.

Юрій Великий показав невеличке відео, у якому влучно та дотепно пожартував про ситуацію в бєлгороді. Відео він розмістив на своєму Instagram.

Юрій Великий. Фото: скрін instagram.com/yuri_velikiy

На територію області зайшли якісь російські військові, на російській бронетехніці, з якимось новим російським прапором. Всі ці факти говорять про те, що це українська ДРГ. — розповідає

Тоді "путін, якого грає так само Великий, запитує, чи може це все-таки наші?

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Ні вони мирне населення не чіпають, то точно не наші.

Тоді "путін" запитав, звідки в них російська бронетехніка, тобі "шойгу" трохи напружився та розповів, що техніку і амуніцію вони купили у будь-якому воєнторзі. "Путін" тоді зазначив, що він коли розповідав про це, то брехав. На що "шойгу" відповів - "ну ви брехали, а вони купили".

Юрій Великий. Фото: Instagram

"шойгу" розповів, що з Бєлгорода вже вивозять ППО. На запитання для чого - уточнив: щоб воно дісталося тим нашим, які не наші. Тому наші, які наші, це все вивозять.

Тоді "путін" розпитав, чому нема поліції, військ. Тоді "шойгу" розповів, що вони в першу чергу вивезлись, а зараз "беруть участь в змаганнях на довгі дистанції. Біжать в трійці лідерів".

Коментарі не змусили довго чекати , та щедро віддякували Великому за чудові хвилини сміху:

"На змаганнях по довгих дистанціях", "Дякую Юрій за гарний настрій", " Чемодан Чемоданович", "Бегут в тройке лидеров" , - залишили свої емоійні коментарі українці.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий спародіював скиглія Гіркіна після чергових провалів Кремля: "Кинджал виявився тупим ножиком".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив "пояснювальною" від Лукашенка після втечі з параду.

Також "Знай.ua" інформував, Тетяна Песик показала українкам, як квітнути й пахнути - потрібні спритні ручки.