Українська співачка Maruv після початку повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, як і багато інших відомих громадян нашої країни, які осіли в РФ, "загубилася" з інформаційного простору.

Жінка не підтримала Батьківщину, не назвала росіян агресорами, але, як виявилось, все одно мріє повернутися до України. Про це повідомив блогер Богдан Беспалов.

Марув (Анна Корсун), кадр з відео

За його словами, Maruv має кілька варіантів вирішення ситуації, якщо вона "вийде з-під контролю" — співачка залишиться в країні-агресорі або переїде в ОАЕ. Крім того, Беспалов заявляє, що артистка "перечікує" війну разом із чоловіком після народження дитини. А це сталося у Києві... знову ж таки, з метою заявити, що вона ніяка не "зрадниця".

А мовчання про війну у сім'ї Maruv пояснюють тим, що в першу чергу потрібно турбуватися виключно про безпеку дитини. Хоча, як ми писали раніше, варіант залишитися в російській столиці співачка не викреслює. До того ж, контракт із агресорським лейблом розчулений не був.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Скрін, Instagram Maruv

Завдання її чоловіка, за його словами, піклуватися про сім'ю...

"Будуть це гривні чи рублі – не має значення. Тому що в цьому бізнесі найголовніше – стабільність, а не приймати правила гри політиків. На їхню думку, війна РФ проти України – це брудні ігри", - говориться у ролику.

Нагадаємо, позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренко: Катя Осадча винесла вирок зрадникам

Як повідомляв "Знай.uа", Maruv після пологів "заспіла" українською мовою, народжувала в Києві і навчала Конституцію: "Треба знати закони"

Знай.ua писав, Лорак, Тодоренко, MARUV: Ігор Кондратюк назвав деяких артистів "безмозкими ляльками" та помічниками агресора