Популярна та дуже відома в соціальних мережах українська блогерка Олександра Бо, яка зізналася про свою другу вагітність, потрапила в дуже неприємну історію через розіграш. Дівчина нещодавно запропонувала підписникам взяти участь у конкурсі, підписатися на спонсорів та отримати шанс виграти позашляховик Nissan.

Проте все обернулося не так, як планувала Саша. Цей автомобіль належить її дружину, стоматологу Платону Тарнавському. За словами зірки соцмереж, вони купили це авто у салоні і зараз готові віддати переможцю "акції".

Про ці дуже гучні події стало відомо лише завдяки публікаціям Саші Бо у мережі Instagram.

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

"Я давно цього не робила, але час настав час зробити вам приємне. На правах дружини оголошую, що я подарую автомобіль свого чоловіка. Nissan із салону, не битий не фарбований, у відмінному стані, один власник. Незабаром подарую його вам", — повідомила про розіграш Саша.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

Однак не всі підписники блогерки оцінили її ініціативу. Зокрема, більшість користувачів обурив список спонсорів, на яких мають підписатися учасники, адже серед них опинилися російськомовні блогери та навіть скандальна ексзамглави Запорізької ОВА Злата Некрасова.

Також коментатори заявили, що краще б Саша віддала автомобіль бійцям ЗСУ, або разом із спонсорами допомогла зібрати кошти на придбання необхідного на фронт.

Ось, що пишуть люди: "Краще б ці 96 блогерів скинулися на машину для ЗСУ, а не переходили від Каменських сюди зі своїми гівами", "Злата Некрасова, у підписниках, це та що в Запоріжжі гуманітарну допомогу крала?", "Подивилася, хто там у підписках, жодна машина не варто того щоб таке підписувати... може і російської немає, але багато хто так і веде російською мовою сторінки.", "Раніше брала участь у ваших конкурсах, але зараз коли подивилася спонсорів, більшість ведучих російськомовний блог, принципово не братиму участі, це сором рекламувати і просувати все російськомовне... краще віддайте машину на потреби ЗСУ".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Саша Бо в короткому топіку зліпила французьку насолоду, зберігай рецепт: "Це космічно, з фруктами".

Раніше повідомлялося, що Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed: розбив серця і відгукнувся в душі кожного українця.

Також, спекотна матуся Саша Бо похизувалася підтягнутою попкою: "По-домашньому...".