Арнольд Шварценеггер розкрив свій найбільший гонорар в історії - і не за роль у франшизі "Термінатор".

М'язова голлівудська зірка за останні чотири десятиліття заробила собі ім'я, як активіст. Але 75-річний Арні розповів, що заробив колосальні 30 мільйонів доларів за роль злодія містера Фріза, що леденить душу, у фільмі 1997 року "Бетмен і Робін".

Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер, кадр із церемонії нагородження "Золотий Глобус"

Завдяки низці банальних фраз на кшталт "дозвольте мені розтопити лід" та "крута вечірка" — Віктор Фріз претендував на звання найоплачуванішої голлівудської ролі в історії.

Арні сказав The Hollywood Reporter: "Це був Бетмен і Робін, де вони дали мені понад 30 мільйонів доларів. Я став найоплачуванішим артистом в історії Голлівуду".

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Супергеройський провал Джоела Шумахера показав, що Бетмен Джорджа Клуні та Робін Кріса О'Доннелла намагалися зберегти свої тендітні стосунки разом, коли містер Фріз сіяв хаос у Готем-сіті. Незважаючи на зірковий акторський склад, з Умою Терман у ролі Отруйного Плюща та Ель Макферсон у ролі Бетгерл, фанати так і не перейнялися симпатією до фільму: на IMDb він набрав 3,7 бала з 10.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

Тим не менш, Голлівуд 1990-х років був золотою житловою для знаменитостей тієї епохи, оскільки у продюсерів, здавалося, було більше грошей, ніж здорового глузду.

Джиму Кері, як відомо, заплатили 20 мільйонів доларів за роль у комедії 1996 року "Кабельник".

Том Круз, Кевін Костнер та Джулія Робертс також нібито заробили понад 20 мільйонів доларів за фільм.

І, як повідомляється, Арні накопичив приголомшливий власний капітал у розмірі 450 мільйонів доларів завдяки тому, що він десятиліттями перебував у центрі уваги. Після успішної кар'єри бодібілдера, який завоював сім трофеїв "Містер Олімпія" в період з 1970 до 1980 року, він змінив гантелі на кіно.

Арнольд Шварценеггер та його син Патрік: скрін посту в Instagram

Нагадаємо, що Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер схопилися за ножі для виживання: "Безжально атакували один одного".

Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra навчили Арнольда Шварценеггера говорити українською та зняли у своєму кліпі: "Це розрив".