Українські співачки Таїсія Повалій та Ані Лорак, які зрадили свою батьківщину заради кровавих рублів, стали тепер небажаними артистками і в росії.

Концерти Ані Лорак і Таїсії Повалій масово скасовують вже не перший місяць. Зрадниць перестали слухати навіть в росії, і вони залишились без єдиного джерела доходу.

Ані Лорак, фото: Instagram

Як повідомляють росЗМІ, заходи Ані Лорак скасовують через побоювання, що вона нібито передасть гроші на ЗСУ.

Зараз у неї на сайті анонсовані сольні виступи в Казахстані та Узбекистані в травні 2023, а на вересень заплановано одне шоу в Москві, проте на нього купують квитки неохоче - не всі вірять, що воно відбудеться.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

З Таїсією Повалій дуже схожа ситуація, так нещодавно у неї був запланований тур по росії, проте кілька концертів в різних містах скасували без вказівки на причину.

Самі знаменитості поки ніяк не коментували ці "професійні труднощі", проте про війну в Україні обидві мовчать.

Таїсія Повалій, фото: Instagram

Нещодавно пішли чутки про те, що Лорак нібито пожертвувала гроші українській армії, проте артистка швидко це спростувала, заявивши, що займається благодійністю тільки в рамках гуманітарних ініціатив.

Нагадаємо, що позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренко: Катя Осадча винесла вирок зрадникам

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час".

Як повідомляв Знай.ua, Нагадаємо, крутить роман з одруженим і тоне в боргах: злита скандальна правда про Ані Лорак та її життя в Росії