Український актор Тарас Цимбалюк, відомий ролями у серіалах "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша", а також фільмі "Чорний ворон", вважається одним з претендентів на роль головного секс-символа країни. Підтримувати такий імідж йому допомагають і публікації у соцмережах.

Так, в останньому пості в інстаграмі Цимбалюк показав своє портретне фото, на якому він спробував постати максимально брутальним. Вологе волосся Тараса хаотично розкинулося по голові, одне пасмо навіть закриває око. Доповнює образ і коротка рослинність на обличчі.

Зосереджений погляд направлений на камеру, на обличчі актора застигла гримаса напружено-агресивної впевненості, яка може нагадати битву поглядів спортсменів-бійців, таких як український боксер Олександр Усик або ірландець Конор Макгрегор.

Дастін Пор'є і Конор Макгрегор, кадр з відео

Ще більш брутальні образи з цього сету, де на обличчя Цимбалюка лягає шар характерного бруду, демонструє на своїй сторінці фотограф Роман Зубарев, який охарактеризував роботу з зіркою екранів наступним чином:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Брутальний, харизматичний, талановитий, цілеспрямований - ні, ні, я не про себе. Все це про Тараса Цимбалюка, з яким мені довелося познайомитися, і попрацювати (скоріше навіть - просто кайфонути разом). Дякую не менш крутій Тіні Антоненко за це і за допомогу в фотозйомці. Я люблю коли зйомка йде не за планом, і народжуються такі кльові образи. Тарас, бажаю тобі великих ролей в кіно і всього самого найкращого, обняв".

Нагадаємо, Відомий актор зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.

Як повідомляв портал Знай.ua, Перед "Танцями з зірками" Тарас Цимбалюк вплутався у кримінальну історію: "Хотів отримати драйв".

Також Знай.ua писав, Гарячого актора "Кріпосної" Тараса Цимбалюка перетворили на сільського мачо.