Популярна українська співачка Тіна Кароль, про роман якої з молдавським виконавцем Даном Балоном досі не перестають говорити, відсвяткувала свій день народження.

У понеділок, 25 січня, Тіна Кароль приймала численні привітання з нагоди свята від своїх шанувальників, друзів та колег. Артистка подякувала людям, які не забули про неї у цей день теплими словами. "Дякую вам за те, що подумали про мене у цей день", написала вона в інстаграм-сторіс.

Тіна Кароль, instagram.com/stories/tina_karol

Згодом Тіна Кароль опублікувала в соцмережі коротеньке відео, на якому вона стоїть на фоні красивих гірських краєвидів, тримаючи у руках різнокольорові повітряні кульки.

Через якусь мить співачка відпускає кульки і вони стрімко набирають висоту, підіймаючись у безкрає синє небо. "Урааа!"- викрикує співачка, а кульки зникають з кадру.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, Тетяна Григорівна Ліберман (справжнє ім'я Тіни Кароль) народилася 25 січня 1985 року. У 2017 році отримала звання Народної артистки України. Була солісткою Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. Тіна Кароль представляла Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2006", де зайняла 7 місце.

Тіна Кароль, instagram.com/stories/tina_karol

Тіна Кароль, instagram.com/stories/tina_karol

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін і Квіткова повідомили, що чекають дитину: живіт уже не приховати. Микита Добринін показав трепетне фото з дружиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла: "Сниться сон...". Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова повідомили, що чекають малюка

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю