Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни. Вона у фіналі романтичного проекту дала свою згоду на пропозицію руки і серця Олександру Еллерту і вони досі будують відносини в любові і живуть разом.

На Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики. Сашу фанати називали негідним нареченим і претендентом на серце Холостячки. Ксюшу лаяли за непослідовність і те, що вона вибрала людину, яка зовсім не відповідає вимогам і критеріям, які дівчина називала протягом проекту.

В інтерв'ю Раміні на "ходять чутки" Мішина розповіла, за що їй сподобався Еллерт і чому вона його залишала на проекті, незважаючи на його часом дивну поведінку.

"Я більше орієнтувалася завжди на свої почуття. Ось це людина, до якої у мене виникли почуття. Ось * зітхання і все. Звичайно це було дуже видно і звичайно він володіє приголомшливим почуттям гумору, мені з ним шалено цікаво, він дуже чуттєвий. Я відчувала неймовірний потяг і якийсь прям симбіоз. Коли я з ним перебувала разом, я просто забувала про все, що навколо відбувається", - говорить Ксенія.

Нагадавши, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.иа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.