Російський співак і колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров показав, з ким і як проводить останній день відпочинку в Майамі. Яскравий пост він опублікував в Instagram.

"Навіть завершувати відпустку потрібно яскраво!💥У компанії друзів і коханих @andreimarkeev @babayaga.official @likaosipova провів фінальний день моїх Майамських канікул. Мчу в морозну Москву! Скільки градусів сьогодні у вас за вікном", - пише Кіркоров.

На фото він позує в оточенні чарівної блондинки, яку ніжно обіймає і з другом. Вони сидять і позують на лавочці з червоною статуєю істоти, схожої на Бабу Ягу.

Шанувальники не пройшли повз нового поста Кіркорова і зробили безліч компліментів артисту. У тому числі відзначили яскраву Бабу Ягу і порадили залишатися в теплому Майамі замість того, щоб їхати в холодну Росію.

"Вау!Філіп, виглядаєте чудово☺відчувається, що провели просто чудову подорож", "Іваново -25 ☺ як добре що у нас дистанційна сесія і нікуди не потрібно їхати☺", " мінус 20... 😂 👍 🔥 за відчуттями мінус 23", "щасливої дороги, легкої посадки"," як шкода що закінчується такий класний відпустку!(🌴 🌞 🌊 👍А у нас Мороз-тріскучий!!Одев ️ ️ ️ одягайтеся тепліше"," Ого, яка яскрава Баба Яга😄 👍 вогонь 🔥 😊 а у нас Мороз міцнішає", " може, вам краще не летіти сюди?? Я б Вам не радила. Я б залишилася в Майямі. Ну в будь-якому випадку рада вам дуже. Приїхавши. Але будьте обережні, у нас тут сніг, ожеледь і взагалі скоро революція. Жерсть. Бережіть себе🎆 люблю Вас. Чекаю ваш концерт в Ялті. 😍 ", "Філіп Бедросович, як ви приголомшливо виглядаєте в такому образі, без кучерів!! Так стильно і брутально👍 гарного відпочинку!",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть.

Як повідомляв Знай.uа, Кіркоров відпочив на повну котушку із зіркою Євробачення.

Також Знай.uа писав, що розпродав шмотки і поїхав в Майамі, Кіркоров з дітьми веселиться в кабріолеті, не дивлячись на дорогу.