Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши численних фоловерів з Різдвом 7 січня. Так, артистка і її коханий позували в затишній домашній обстановці на тлі високої, суцільно прикрашеної новорічними іграшками і гірляндами ялинки, ніжно обіймаючи один одного.

Красуня приміряла розкішну білосніжну вишиванку, розшиту червоними і ніжно-блакитними квітами, а жіночний образ доповнила німімумом макіяжу, посміхаючись на камеру.

"Христос ся рождає!"

Фолловери не пройшли повз, взявшись вітати родину Ольги у відповідь: "Наша ляля❤️", " Оля-красуня❤️"," Славімо його!Смачної куті і щастя на весь рік❤"," Славімо його!.Щастя,здоров'я,любові Вашій родині ❤️❤️❤️", "Славімо його! Нехай все буде добре)🙏🏻💙", "Вітаю Вас зі святом🎉Розкажіть для чого добавляєте ся? Я розумію, що ви написали, але Багатьом не зрозуміло, наприклад я б писала "Христос рождається"".

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".