Українська телеведуча Ольга Фреймут у своїх Instagram-сторіз привітала з днем народження найголовнішу і кохану жінку у своєму житті-свою маму Аллу Фреймут.

Майстер спорту з плавання і колись кандидатка в депутати міськради Нового Роздолу, ця красива жінка відзначає своє свято 22 грудня.

"Мамочка! З днем народження! Божої ласки!",- написала Оля, опублікувавши фотографію Алли Фреймут, де та в довгій вільній сукні і сонцезахисних окулярах сидить в надувному човні на річці.

Лаконічно і зі смаком-таке привітання дуже в стилі Ольги Фреймут. І, як і личить правилам етикету, віку своєї мами Ольга не назвала. Адже таким шикарним жінкам, як Оліна мама, завжди "трохи за тридцять".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Найскандальніша українська телеведуча, колишній " Ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в зимовому образі разом зі своїм чоловіком. На знімку Оля постала на огляд публіки в чорному спортивному комбінезоні для катання на лижах.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".