Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість презентувала невеликий уривок з прем'єри кліпу на пісню "Mirror" 18 грудня.

Артистка влаштувала спокусливі танці з не менш гарячими подружками, повідомивши, що зухвалий ролик встиг зібрати майже мільйон переглядів на платформі YouTube всього за тиждень. На честь радісної події Мішель виставила пікантне фото серед дівчат, примірявши лише чорний міні-топ з глибоким декольте і блиснувши пишними грудьми. При цьому інші танцівниці були в напівпрозорих вбраннях, відвертих боді з блискітками і міні-шортах.

"Сьогодні рівно тиждень нашого релізу "Mirror"

Хочу сказати всім величезне спасибі, за те що ви надсилаєте свої відео, танцюєте, робите Тік токи, ви мене цим заряджаєте⚡️

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ps: у нас майже 🍋"

Фолловери не пройшли повз: "Мішелька акумулює нашу любов ❤️", " гарні💝", "енергії і звершень🔥", " Я в шоці Мішель!!😘 😍 🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Дуже класна пісня і запальний танець Мішель Андраде", "Вітаю з майже 🍋 🔥 ❤ ️ скоро буде і не один 😉", "красуні🔥 🔥 🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.