Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість відпочивала разом з двома маленькими синами Еміром-Рахманом і Селімом-Гіраєм в спекотному Єгипті, курортному містечку Марса-ель-Алам, а по поверненню в зимовий Київ негайно почала підготовку до Нового року 2021. Так, артистка виставила серію теплих і доброзичливих фото з солістом рок-групи "O. Torvald" Женею Галичем, позуючи в прикрашеній святковим декором студії.

Чоловік обіймав красуню за плече, а сама молода мама заінтригувала новинками. При цьому Джамала зазначила, що зустрічі з колегами-музикантами в 2020 році дуже цінні, адже вона сумує за спілкуванням, концертами, зустрічами і шанувальниками.

"Зараз зустрічі з колегами-музикантами дуже цінні. Рік тому навіть ніхто подумати не міг, що ми будемо сумувати за концертами, спілкуванням, нам буде бракувати зустрічей.

Старий 2020, завершується твій час!

Сподіваємося на краще 🙌🏾"

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком, навіть вбрання в тон

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала зачарувала архівними фото своєї юності