У п'ятницю, 18 грудня, завершився перший сезон шоу "Холостячка", з головною героїнею Ксенією Мішиною, який набрав величезну популярність серед численних українців.

Зірка "Кріпака" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Хоча фінал проекту тільки підійшов до кінця, шанувальники шоу продовжують сперечатися, чому ж Ксенія вибрала не Льошу, а Сашу.

Іноді ці припущення заходять навіть занадто далеко. Наприклад, днями в одному з фан-акаунтів "Холостячки" holostyachka_news з'явилося досить дивне припущення - Мішиній знадобився Еллерт тільки заради прописки, адже сам сценарист "Кварталу" родом зі Східної України, а акторці якраз нібито потрібно зніматися і жити якийсь час в Криму. Сам Олександр Еллерт посміявся над дивною новиною у своїх Сторіс.

"Вже ні для кого не секрет, що саме Олександр Еллерт став переможцем шоу "Холостячка".

Популярні новини зараз

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Але мало хто знає, чому Ксенія Мішина віддала перевагу саме цьому хлопцю з Донбасу.

Причиною її вибору і стало саме походження Саші.
За кілька місяців до зйомок шоу, на адресу кримчанки Ксенії надійшла пропозиція про співпрацю від легендарної кіностудії в Ялті.

Для комфортного переїзду на територію Криму і переміщення між двома конфліктуючими країнами, Ксенії необхідний паспорт з громадянством Російської Федерації.

Для українця на сьогоднішній день найпростіший спосіб отримати паспорт громадянина Росії - це прописка в ДНР/ЛНР.

Оформивши шлюб з Олександром Еллертом, який ще в 2016 році отримав паспорт Російської Федерації, Ксенія Мішина отримує новий паспорт і відправляється в Ялту.
З нетерпінням чекаємо нових фільмів від РК "Кіностудія" Ялта-фільм“

Фоловери одразу ж присоромили фан-аккаунт за неперевірену і недостовірну інформацію: "Що за маячня 🤦🏼♀️", "Яка же маячня просто😐😐😐😐 і не соромно таке публікувати 🙄 на голову просто не лазить на🙃🙃 просто потік інформації без речових доказів", "Браво автору за фантазію 😂", "Замутила весь проект через прописку👍😂😂😂🤦".