Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" і переможець проекту Холостячка Олександр Еллерт поділився у своїх Ista Stories новим випуском своєї передачі "Але це не точно" на YouTube, яку веде спільно зі своїм другом та ексучасником реаліті-шоу Андрієм Рибаком.

У програмі хлопці оглядають і обговорюють побачення всіх учасників з Ксенією Мішиною. Варто зазначити, що саме Еллерт став обранцем акторки у фіналі "Холостячки". При цьому Рибак покинув проект за крок до фіналу через обман.

"Еллерт поспішає повідомити, що на каналі "Але це не точно" нове відео", - йдеться в сторіс гумориста.

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Так, у свіжому випуску друзі побачили побачення Ксенії Мішиної з фіналістом Олексієм Тригубенком. На скріншоті відображений момент їх поцілунку.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Та ти ще зі мною, Льоха, не цілувався! Відлетить взагалі довбешка! Іди до мене, засмокчу до кадика!" - сказав на відео переможець "Холостячки".

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Андрій Рибак та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту cкинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".