Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на ніжно-рожевому фотофоні і примірявши яскраво-синє шовкове міні-плаття з відкритими плечима і глибоким декольте. Так, артистка засвітила розкішну фігуру і довгі ніжки, дуже радіючи тому, що 2020 рік добігає кінця. У п'ятницю, 18 грудня відбудеться фінальний у цьому непростому році випуск проекту "Зірковий спорт" на телеканалі "ICTV", ведучою якого є Олександра.

"От і розпочалася передсвяткова метушня, шалені пробки на дорогах і загальний поспіх закрити усі справи. Але неможливо встигнути все за останні два тижні року))

Тому пропоную врешті решт видихнути і насолодитися тим, що 2020 таки минає. Завтра прийде День Святого Миколая, а сьогодні - п’ятниця і мій фінальний випуск у цьому році #зірковийспорт 💙

Спортивний рік був теж непростим і повним на новини - хороші і не дуже. Про найцікавіші розповім ввечері о 20:10! Я хочу щиро подякувати усім глядачам, з ким кожної п’ятниці ми бачилися в ефірі.

Популярні новини зараз

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Завдяки вам, наш ICTV став переможцем у теледивленні за 2020 рік🏆

Так що були і гарні новини))"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.