Відома українська співачка Джамала, яка нещодавно розповідала про втрату батьківського дому у Криму, зізналася, чого вона хоче найбільше у житті. Такі відверті зізнання артистка озвучила свого дня народження під час прямого ефіру.

Про це стало відомо завдяки ефіру одного із ранкових розважальних шоу на телебаченні.

Джамала / фото: Instagram

"Більше, ніж миру, мені нічого не хочеться. І щоб усі були здорові. Триматися - це важливо. Матеріальні штуки взагалі для мене вже не існують. З кожним днем народження мені важливо знати, що батьки здорові, діти щасливі. А я сама собі роблю подарунки. Ось у вигляді народження дітей. І, звичайно, концерти", - відверто заявила Джамала.

Джамала, кадр із виступу на Євробаченні

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Відомо, що нещодавно Джамала повернулася із Варшави, де було влаштовано великий благодійний концерт на підтримку наших воїнів у День Незалежності.

"Хочеться народжувати дітей, щоб показати, що нас нічого не може зламати. Щоб, незважаючи ні на що, ми трималися, любили, народжували, ходили на концерти, збирали гроші, донатили. Щоб ми не здавалися, бо не маємо права зупинятися. Я точно знаю, що ми переможемо, і це буде дуже скоро. Я вірю в це!", - додала Джамала.

Нагадаємо, "Грудне молоко перетворилося на йогурт": тричі матуся Джамала зізналася, що довело її до сліз.

Раніше повідомлялося, що окупанти мають намір знести будинок батьків Джамали в Криму: "Ми тобі закриємо рот".

Також, "Це інвестиція у майбутнє...": співачка Jerry Heil після шквалу хейту про 11 мільйонів на Євробачення відповіла на всі закиди.